Descărcări

Logo-ul SepsiPARK

SepsiIPAR SRL vă autorizează în calitate de persoană fizică sau juridică, ca jurnalist, companie de presă sau membru al presei să descărcați și să utilizați oricare dintre siglele SepsiIPAR SRL fizic sau pe Internet doar în scopuri destinate presei, inclusiv în următoarele medii:

  1. Presa scrisă (inclusiv coperte de reviste)
  2. Televiziune
  3. Presă on-line
  4. Ziare
  5. Blog-uri on-line

În limitele definite de utilizarea permisă, siglele SepsiIPAR SRL nu se vor înlocui sau modifica în niciun fel. Siglele SepsiIPAR SRL vor fi afișate întotdeauna în mod constant și în conformitate cu indicațiile prevăzute.

Siglele SepsiIPAR SRL nu se vor utiliza în scopuri comerciale, incluzând, dar nelimitându-se la promoții în vânzări, materiale pentru punctele de vânzare, postere, panouri sau în alte scopuri comerciale.

Siglele SepsiIPAR SRL nu se vor utiliza în moduri care să le afecteze valoarea, să compromită renumele SepsiIPAR SRL sau al asociaților săi, sau să creeze confuzii referitor la relația dintre dvs., compania dvs. SepsiIPAR SRL și/sau grupul de companii SepsiIPAR SRL. În cazul în care SepsiIPAR SRL consideră conform propriilor prevederi că oricare dintre siglele SepsiIPAR SRL este utilizată de o asemenea manieră, veți înceta imediat utilizarea siglelor SepsiIPAR SRL în modul respectiv, la cerere