SepsiPARK
Iparkodunk!

Üdvözöljük a SepsiPARK honlapján!

Az ipari park célja kedvező árat kínálni a befektetőknek, hozzájárulva a vállalkozások, és ezáltal a térségünk gazdasági fejlődéséhez.

Like

Minőség előnyös áron

Az Ipari Park kedvező árat kínál a befektetőknek, amellyel a vállalkozások és ezáltal a térségünk gazdasági fejlődéséhez járul hozzá. Ennélfogva a régió legalacsonyabb bérleti díjait biztosítjuk; továbbá a bérlők ingatlanadó mentességet is élveznek.

Tovább »

Like

Szolgáltatások

Kellemes és jól szervezett munkakörnyezet vár a bérlőinkre, akiknek parkolási lehetőséget, zöldövezetet, utcai világítást, őrző-védő szolgálatot biztosítunk. A közintézményekkel való kapcsolattartásban és ügyintézésben is segítünk.

Tovább »

Like

Infrastruktúra

Sepsiszentgyörgy az ország szívében helyezkedik el. Az Ipari Park a DN E13-as országút mentén található, Sepsiszentgyörgytől 3 km-re, Kézdivásárhely irányába. Alig 5 km-re található a Brassó–Bákó közötti, E574-es országút, Sepsiszentgyörgy leendő terelőútja pedig az Ipari Park előtt fog elhaladni. Létesítményünk 20 km-re található Brassótól, így az épülő vidombáki reptértől is.

Tovább »

Like

Szakképzett munkaerő

Sepsiszentgyörgy az elmúlt évtizedben egyetemi várossá nőtte ki magát: jelenleg két egyetem (a Babeș–Bolyai Tudományegyetem, illetve a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem) két kampuszán igényelhetnek a hallgatók alap-, illetve mesterképzést. Az Ipari Park mindkét intézménnyel közvetlen kapcsolatot ápol.

Tovább »

Cím:
Románia, Kovászna megye, Sepsiszentgyörgy.
Szépmező, 5 sz.

Adresa:
România, Jud. Covasna, Sfântu Gheorghe.
Cart. Câmpul Frumos, nr. 5.

Adminisztrátor:
Petroczki Gheza-Iosif, +4 0744501313

E-mail: g.petroczki@sepsipark.ro

Gazdasági referens:
Ungvári Beáta Zita, +4 0749 142 915

E-mail:z.ungvari@sepsipark.ro
Ügyfélfogadás:
info@sepsipark.ro
sepsiipar@gmail.com
Hétfő–Csütörtök: 8–16:30
Péntek: 8–14